Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δείτε τη δήλωση του νεοκλεγμένου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στο νομό Λάρισας

Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα να βρίσκονται στο 93,47% της καταμέτρησης στη σταυροδοσία, θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, καθώς, με τα τωρινά δεδομένα και λίγο πριν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση, με έφεραν σε εκλόγιμη θέση με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Νομό Λάρισας.

Το αποτέλεσμα της Κυριακής 21ης Μαΐου ήταν ιδιαίτερα αρνητικό για το κόμμα, ωστόσο, στην Αριστερά οφείλουμε να επανερχόμαστε άμεσα μετά από παρόμοιες εκλογικές διαδικασίες και να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την κοινωνία και τον ελληνικό λαό.

Πρωταρχικής σημασίας για όλους μας είναι, πλέον, η εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη αυτή, μακριά από την εσωστρέφεια, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να σταθεί ισχυρό ανάχωμα στην παντοδυναμία και την αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Συγχρόνως δεν θα κάνουμε τη χάρη σε όσους επιθυμούν την απόσυρση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από ηγέτη του προοδευτικού πόλου στη χώρα και την αντικατάστασή του από έναν βολικό δικομματισμό

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ