Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΑΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η συμμετοχή μου στις εθνικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, συνέπεσε με μια οδυνηρή ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Το μήνυμα των εκλογών είναι σαφές και η στάση του ελληνικού λαού ξεκάθαρη.

Το “βουβό” προεκλογικό κλίμα που εντοπίζαμε στις επαφές μας με τον κόσμο και οι συγκεχυμένες δηλώσεις στελεχών, τελικά οδήγησαν τους αναποφάσιστους πολίτες, ειδικότερα την τελευταία εβδομάδα, να επιλέξουν μαζικά τη “σταθερότητα” και την αυτοδυναμία του Κ. Μητσοτάκη.

Το “θολό” μήνυμα του κυβερνητικού αφηγήματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ “περί συνεργασιών”, δεν έπεισε τη μεγάλη πλειοψηφία των Αριστερών και Προοδευτικών πολιτών και έτσι εγκλωβιστήκαμε σε ένα αδιέξοδο δρόμο .

Είναι καθήκον μας να αναλύσουμε όλες τις πτυχές της ήττας-σοκ , αλλά στην ώρα τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και τις φίλες που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, σ’ αυτήν τη δύσκολη μάχη και ιδιαίτερα, όσους με επέλεξαν προσωπικά και συμμερίστηκαν τις κοινές μας αγωνίες.

Ο κόσμος της Αριστεράς, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., οι Προοδευτικοί Πολίτες, έχουν καθήκον να δώσουν τον αγώνα για την ανατροπή των συσχετισμών που αναδείχθηκαν την Κυριακή, για ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα καταστήσει το κόμμα ισχυρό και κυρίαρχο πόλο του κεντροαριστερού χώρου, με αντίπαλο τη Δεξιά του Μητσοτάκη.

Θα είμαι εδώ. Έχουμε μπροστά μας προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και σ’ αυτόν το δρόμο δεν περισσεύει κανείς. Θα μείνουμε ισχυροί. Θα μείνουμε μαζί. Θα επανέλθουμε και θα εκφράσουμε τον προοδευτικό κόσμο της χώρας μας.

Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ