Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: Ο κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ “ΒΑΤΕΡΛΟ” ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ… ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ!

Πενήντα μόλις ημέρες αφότου ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πανηγυρικά με κάθε επισημότητα την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Απ. Καλογιάννη, ο δήμαρχος Λαρισαίων, τρομοκρατημένος από το εκλογικό “βατερλό” του ΣΥΡΙΖΑ, σπεύδει να πάρει αποστάσεις από το κόμμα που τον ανέδειξε, τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και το θεωρεί «σημαία» του στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς είναι ο επικεφαλής της κίνησής του στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Αφού συμμετείχε σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καλογιάννης δηλώνει τώρα ότι η Αυτοδιοίκηση είναι πάνω και πέρα από κόμματα κι ο ίδιος υπερκομματικός, βλέποντας το κόμμα που τον στήριξε να αποτελεί εμπόδιο πλέον για τις επιδιώξεις του.

Σέβομαι τα ιδεολογικά πιστεύω του καθενός. Αυτό που δεν μπορώ να ανεχτώ και δεν μπορεί να το ανεχτεί κι ο λαός της Λάρισας είναι ο τυχοδιωκτισμός και οι «κωλοτούμπες». Το «όπου φυσάει ο άνεμος». Ο καιροσκοπισμός για την καρέκλα. Ένας καιροσκοπισμός που παραπέμπει σε παλαιοκομματισμό, όπως άλλωστε και τα ρουσφέτια, η εξαγορά στήριξης με διορισμούς σε θέσεις ευθύνης, οι ευκαιριακές συγκλίσεις. Ας δει ο λαός της Λάρισας ποιος διοικεί την πόλη.

Και με ποιες μεθόδους επιθυμεί να διατηρήσει το θώκο του, τώρα που το έδαφος που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια χάνεται κάτω απ’ τα πόδια του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ