ΦΡΟΣΩ ΧΑΤΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Οι εκλογές της 21η Μαΐου έδωσαν σαφέστατα το μήνυμα από την κάλπη της πρώτης Κυριακής, με τους πολίτες να ζητούν η χώρα να συνεχίσει “σταθερά, τολμηρά και μπροστά”.

Ήταν τιμή μου να δώσω τη μάχη ως Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Λάρισας. Για μένα, σαν νεοφερμένη στη πολιτική σκηνή, οι 4309 σταυροί προτίμησης σημαίνουν ευθύνη να παραμείνω στην πρώτη γραμμή και να βοηθήσω να χτίσουμε μαζί την ισχυρή Ελλάδα που όλοι έχουμε οραματιστεί για το μέλλον μας.

Συγχαίρω τους συνυποψηφίους μου που εξελέγησαν και τους εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία. Συγχαίρω, επίσης, το σύνολο των άξιων υποψηφίων όλων των κομμάτων για τον έντιμο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς οφείλω να πω στους συγχωριανούς μου στη Χάλκη για την αμέριστη συμπαράσταση και τη ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου, αλλά και σε όλους εκείνους τους συμπολίτες μου, σε κάθε γωνιά του νομού μας, που με τίμησαν.

Τέλος ευχαριστώ πάρα πολύ τους αγαπημένους συγγενείς, φίλους, και τους πολύτιμους συνεργάτες μου που μέσα στο σύντομο διάστημα των εικοσιπέντε ημερών στάθηκαν στο πλευρό μου σε αυτή τη πρώτη μου δύσκολη εκλογική μάχη με πάθος, αγάπη και αποφασιστικότητα για το αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ