ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Σε ανακοίνωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα, ο νεοεκλεγείς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος, τονίζει:

«Με την ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα, οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για την συνέχιση της προόδου, της ευημερίας και της ανάπτυξης, καταδικάζοντας το λαϊκισμό και αποτρέποντας την οπισθοπορεία της χώρας μας.

Τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων έδωσαν ισχυρή λαϊκή εντολή στη ΝΔ για να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας, ώστε να πάμε την Ελλάδα μας ακόμη πιο μπροστά, με σταθερά, τολμηρά αλλά και αποφασιστικά βήματα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, τους χιλιάδες ψηφοφόρους του νομού Λάρισας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, επιλέγοντάς με ως εκπρόσωπό τους στο Κοινοβούλιο.

Δεσμεύομαι, να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους και την ισχυρή εντολή, η οποία προσδιορίζει και το μέγεθος των ευθυνών. Τώρα είναι η ώρα να ριχτούμε στη δουλειά για να αλλάξουμε το νομό μας.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα που όλοι μαζί κάναμε, καταφέρνοντας να επικοινωνήσουμε τις θέσεις της παράταξής μας σε ολόκληρο το νομό.

Δεν εφησυχάζουμε όμως. Υπάρχει μία ακόμη εκλογή, για την οποία πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι να ξανατρέξουμε σε κάθε χωριό, σε κάθε συνοικία, για τη νίκη που θα οδηγήσει στην προκοπή και στην ευημερία του Έθνους μας.

Δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά, ώστε ο Νομός Λάρισας να γίνει ξανά Πρωταγωνιστής, σε μία ασφαλή Πατρίδα, με Κυβέρνηση τη ΝΔ και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σας καλώ όλους να δώσουμε με δύναμη την λαϊκή εντολή στη ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου για μια αυτοδύναμη Ελλάδα.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ