Ε. ΛΙΑΚΟΥΛΗ: ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ

Ευχές στα πολιτικά της γραφεία στη Λάρισα και στην Ελασσόνα δέχθηκε, την Τρίτη και την Τετάρτη αντιστοίχως, η τ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Η Λαρισαία Βουλευτής “πνίγηκε” στις αγκαλιές των εκατοντάδων πολιτών που προσήλθαν για να τη συγχαρούν για την επανεκλογή της, σε ένα ιδιαίτερα θερμό και συγκινητικό κλίμα.

Η Ευαγγελία Λιακούλη ευχαρίστησε κάθε συντοπίτη μας, για την ανανέωση της τιμής και της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό της, επαναλαμβάνοντας πως αποτελεί για αυτήν «μεγαλύτερη ευθύνη και ύψιστο καθήκον, να υπηρετήσω τους Ανθρώπους μας και τον Τόπο μας, χωρίς την παραμικρή έκπτωση στις αρχές και τα ιδανικά του ΠΑΣΟΚ, να συνεχίσω να είμαι η δυνατή και ασυμβίβαστη φωνή σας στη Βουλή, πάντα εδώ, Βουλευτής ΟΛΩΝ των Λαρισαίων, στην πρώτη γραμμή του καθημερινού αγώνα των Ανθρώπων του μόχθου».

Η τ. Γραμματέας της Κ.Ο. και Βουλευτής Λάρισας τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ, με τη δύναμη του Ελληνικού Λαού, κατάφερε να αυξήσει κατά 40 % τα ποσοστά του, αναγεννώντας το αυθεντικό δημοκρατικό σπίτι των προοδευτικών πολιτών, προς όφελος της κοινωνίας και του δημοσίου συμφέροντος».

Επιπλέον, σε όλες τιςσυζητήσεις με τους κατοίκους, αναδείκνυε συνεχώς τη σημασία η συλλογική προσπάθεια να συνεχιστεί ενόψει των επικείμενων εκλογών, σημειώνοντας ότι «όπως επισήμανε και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, η λαϊκή ετυμηγορία ανέδειξε την ανάγκη να υπάρχει ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη στη Χώρα, που να διασφαλίσει ένα ισχυρό Κράτος Δικαίου, να αποτελεί φρουρό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δημοκρατικών θεσμών, να μεριμνά για ένα στρατηγικό πλάνο ανθεκτικής βιώσιμης ανάπτυξης, με πολλές καλές θέσεις εργασίας, με δίκαιη ανάπτυξη και ίσες ευκαιρίες για τους πολλούς. Γι’ αυτή την ανάγκη, συνεχίζουμε όλοι μαζί τον ωραίο αγώνα, για αξιοπρέπεια, αξιοκρατία και προοπτική για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ