ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!

«Η σχέση μου με τις Ελασσονίτισσες και τους Ελασσονίτες είναι διαχρονική, με ρίζες γερές και αναλλοίωτες, βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, που είναι στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια και τους υπόσχομαι, ότι θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να αποτελώ τη φωνή τους στο κοινοβούλιο, για μια Ελασσόνα δυνατή, για έναν νομό Λάρισας πρωταγωνιστή σε όλα τα επίπεδα. Τους καλώ, συγχρόνως, να… γεμίσουν τις κάλπες της 25ης Ιουνίου, δίνοντας ισχυρή εντολή στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να οδηγήσουν τη χώρα σταθερά, τολμηρά, μπροστά».

Αυτά δήλωσε ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από την Ελασσόνα, όπου βρέθηκε για να ευχαριστήσει τους κατοίκους της επαρχίας, που στήριξαν τη γαλάζια παράταξη και τίμησαν τον ίδιο, με την επιλογή τους, για μια ακόμη φορά, ζητώντας τους, να δώσουν ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, για ισχυρή Ελλάδα, με αυτοδύναμη κυβέρνηση.

«Πάμε για τη μεγάλη νίκη, με αποφασιστικότητα και αγάπη για την πατρίδα μας. Πάμε να σηκώσουμε την Ελασσόνα και το νομό μας ακόμα πιο ψηλά, εκεί που μας αξίζει. Πάμε δυνατά, τολμηρά, μπροστά με σταθερότητα και σιγουριά για το αύριο. Με κυβέρνηση τη ΝΔ και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέμε όχι στον διχασμό και κάνουμε την επόμενη μέρα των εκλογών, πιο φωτεινή για όλους τους Έλληνες», επισήμανε ο Χρήστος Κέλλας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ