ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛO ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Ο Πίνατ (Peanut), είναι ένα γλυκός και παιχνιδιάρικος νεαρός σκύλος ο οποίος υιοθετήθηκε τον Απρίλιο του 2021 από το καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης, από τον τότε πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θέλησε να μιμηθεί αυτό που εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάνουν οι Αμερικανοί πρόεδροι (εκτός του Τραμπ!)

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε τότε: “Και κάπως έτσι μπήκε ο Peanut στη ζωή μας! Μας διάλεξε όταν πριν από δυο εβδομάδες επισκεφθήκαμε την Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο!”

Τώρα όμως, ο μέχρι πρότινος τετράποδος ένοικος του Μαξίμου, ο Πίνατ, εκδιώχθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου και μεταφέρθηκε, όχι στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως συνήθως κάνουν οι Αμερικανοί πρόεδροι, αλλά στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς.

Για ποιο λόγο παρατούν το σκυλάκι στα γραφεία, μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να μας απαντήσει. Ποιος θα το φροντίζει στα γραφεία; Ο φύλακας; Ή μήπως δεν έχει χώρο και προσωπικό στο σπίτι του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να το φροντίσουν; Μήπως φταίει το γεγονός οτι ήταν αδέσποτο και όχι σκύλος από …τζάκι ;

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ