ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Με ταχύτητα προχωρά η διαδικασία ανασύνταξης στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της πρώτης εκλογικής μάχης και ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, με τον Αλέξη Τσίπρα να προχωρά σε αλλαγή της εικόνας του κόμματος, όπως είχε προαναγγείλει μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή.

Στη σύνθεση της νέας Εκλογικής Επιτροπής, η οποία θα σηκώσει το βάρος της προώθησης των προγραμματικών θέσεων του κόμματος, μπορεί να δει κανείς αρκετές εκπλήξεις σε πρόσωπα.

Αποτελούμενη από υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, από μέλη του think tank του Αλέξη Τσίπρα και από πολιτικά στελέχη της νεότερης γενιάς, η νέα Εκλογική Επιτροπή συνδυάζει την τεχνοκρατική επάρκεια, την πολιτική εμπειρία και την απαιτούμενη φρεσκάδα και ανανέωση.

Όπως διαμηνύουν από την Κουμουνδούρου, στόχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι να μιλήσει στους πολίτες με έναν ενιαίο, τεκμηριωμένο και αξιόπιστο προγραμματικό λόγο, προκειμένου να αναδείξει ότι οι προτάσεις του μπορούν να επιφέρουν ουσιαστική βελτίωση στην καθημερινότητα των πολιτών και στην προοπτική της χώρας έναντι της πολιτικής της ΝΔ.

Η νέα Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από τα παρακάτω πρόσωπα:

Ράνια Σβίγκου

Πόπη Τσαπανίδου

Αλέξης Χαρίτσης

Κατερίνα Νοτοπούλου

Ράνια Θρασκιά

Κώστας Ζαχαριάδης

Διάνα Βουτυράκου

Νικόλας Φαραντούρης

Διονύσης Τεμπονέρας

Ευάγγελος Αποστολάκης

Γρήγορης Θεοδωράκης

Χάρης Μαμουλάκης

Έφη Αχτσιόγλου

Αθηνά Λινού

Δημήτρης Λυριτσής

Τζένη Λειβαδαρου

Κινυούα Μάινα Νικόδημος

Μακρίνα- Βιόλα Κώστη

Γιώργος Χουλιαράκης

Γιώργος Καραμέρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ