ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 26/05/2023 και ώρα 18:00 ολοκληρώθηκαν οι κατασκευαστικές εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης, στην κεντρική γεώτρηση του Τυρνάβου στην περιοχή Πρ. Ηλίας.

Μέχρι τις 23:00 της ίδιας ημέρας είχε αποκατασταθεί η υδροδότηση της πόλης σε επαρκή φόρτιση. Σήμερα με τους συνεχείς ελέγχους μας διαπιστώνουμε ότι οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις δουλεύουν πολύ καλά και η φόρτιση του δικτύου ύδρευσης φτάνει στην πληρότητα του. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε 24ωρη βάση για να είμαστε ασφαλείς στην λειτουργία των εγκαταστάσεων που αντικαταστήσαμε.

Πλέον έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό της η αποκατάσταση της μεγάλης ζημιάς στην υδρευτική γεώτρηση της πόλης.

Με τα παραπάνω δεδομένα και με νηφαλιότητα μετά από την αντιμετώπιση ενός τόσο μεγάλου προβλήματος, οφείλουμε και δημόσια να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διοίκηση και το προσωπικό του Τ.Ο.Ε.Β. Τυρνάβου για την άμεση και αποτελεσματική βοήθεια που μας προσέφεραν από την πρώτη στιγμή που ζητήσαμε τροφοδότηση νερού από γεώτρησή τους για την υποβοήθηση της υδροδότησης της πόλης. Πραγματικά η βοήθειά τους ήταν ανεκτίμητη. Άλλωστε η συνεργασία μας ήταν και είναι πάντα άριστη και αποδοτική προς το συμφέρον των πολιτών.

Επίσης ευχαριστούμε τους εξωτερικούς συνεργάτες μας, που άμεσα μας προμήθευσαν όλα τα υλικά που χρειαστήκαμε για την αντιμετώπιση της βλάβης.

Τέλος, ευχαριστούμε τους κατοίκους της πόλης του Τυρνάβου για την κατανόηση και υπομονή τους στο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ