ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΜΑΚΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Συνεχίζουμε δυναμικά τις περιοδείες μας στις συνοικίες της Λάρισας. Σε κάθε γειτονιά, ακούμε τους κατοίκους, τους επαγγελματίες, επικοινωνούμε το δικό μας όραμα για την ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης. Στη συνοικία Αβέρωφ, παραμένει ζητούμενο η διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων, ενώ η συμβολή των οδών Θεοφράστου και Φαρσάλων παραμένει ένα από τα πιο προβληματικά σημεία κυκλοφορίας σε ολόκληρο τον αστικό ιστό», σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος.

Με αφορμή την πανηγυρική γιορτή στον Ι.Ν. Αναλήψεως του Κυρίου, ο κ.Μαμάκος επισκέφθηκε τη συνοικία Αβέρωφ, συνάντησε επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής, ενώ είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τους παραγωγούς και πωλητές στη Λαϊκή Αγορά που πραγματοποιείται στην οδό Κλεισθένους. Μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων ήταν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Η Λάρισα που μας αξίζει!» Ουρανία Καραμανώλη, Μαρία Πατσιά, Κατερίνα Ντόντου-Αναργύρου, Λευτέρης Τσουμάνης, Γιώργος Δανιήλ, Φώτης Τζατζάκης και Δημήτρης Πανδρεμμένος.

Να σημειωθεί ότι ο κ.Μαμάκος έχει ήδη πραγματοποιήσει περιοδείες σε έξι περιοχές (Βόλου, Καρδίτσης, Φαρσάλων, Χατζημιχάλη, Φαλάνη-Γιάννουλη-Ραχούλα-Κοιλάδα, Θεοφράστου-Φαρσάλων) και συγκεντρώσεις-παρουσίαση υποψηφίων στις συνοικίες Παπασταύρου και Λιβαδάκι.

«Είναι κοινή διαπίστωση ότι η πόλη εμφανίζει ανάπτυξη δύο ταχυτήτων. Οι συνοικίες δεν αναπτύσσονται όσο αναπτύσσεται το κέντρο -αυτό το εισπράττουμε ακόμη πιο έντονα από τις συζητήσεις μας με τους κατοίκους, ιδιαίτερα στις πιο απομακρυσμένες από το κέντρο γειτονιές και στα χωριά του Δήμου Λαρισαίων. Η εμμονή της απερχόμενης δημοτικής αρχής να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον “καλλωπισμό” του κέντρου στερεί πολύτιμους πόρους, υποδομές και λύσεις για τα χρονίζοντα προβλήματα σε όλες τις συνοικίες της Λάρισας. Βάζουμε τέλος σε αυτή την αναχρονιστική λογική. Διεκδικούμε τη Λάρισα που μας αξίζει!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ