ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Ανακοίνωση της παράταξης “Η Πόλη που Θέλουμε” δήμου Τυρνάβου

Αλγεινή εντύπωση στους κατοίκους της Ροδιάς αλλά και εν γένει στους δημότες του δήμου Τυρνάβου προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο η Δ.Α. Τυρνάβου αντιμετώπισε το γεγονός της δημοσιοποίησης της άθλιας κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το Περιφερειακό Ιατρείο Ροδιάς και το Κοινοτικό Κατάστημα.

Η Δ.Α. του κ. Κόκουρα αφού αρχικώς επιχείρησε να υποβαθμίσει την σοβαρότητα και αξιοπιστία των πληροφοριών και, κυρίως, εικόνων που κατέδειξαν ότι ο συγκεκριμένος χώρος μόνο με χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας δεν μοιάζει αν και η λειτουργία του σκοπό έχει την εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων του χωριού για χορήγηση συνταγών φαρμακευτικής περίθαλψης αλλά και για απλές εξετάσεις ασθενών, στην συνέχεια επικαλέστηκε σύσκεψη αναβάθμισης του ιατρείου, μία ημέρα μετά την δημοσιοποίηση των συντριπτικών τεκμηρίων εγκατάλειψής του, υποσχόμενη, διά του αρμοδίου Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων αναβάθμιση και λειτουργικότητα του συγκεκριμένου χώρου τον… προσεχή Αύγουστο!

Χρειάζεται περισσό θράσος και μέγιστη ευκολία στην προσπάθεια εξαπάτησης των κατοίκων η επίκληση τέτοιων επιχειρημάτων. Και τούτο διότι επί τέσσερα χρόνια η Δ.Α. Τυρνάβου ουδέν έπραξε για την αποφυγή της υποβάθμισης των υπηρεσιών υγείας στην Ροδιά.

Ο κ. Κόκκουρας είχε προειδοποιηθεί για τα σοβαρά προβλήματα που σήμερα έφθασαν στο απροχώρητο εδώ και καιρό από τον Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος. Όπως και για πολλά άλλα που αφορούν την Ροδιά.

Προτίμησε με τους συνεργάτες του να κάνει λόγο για «φτηνή αντιπολίτευση».

Η… διάζευξη της Δ.Α. Τυρνάβου από την επώδυνη πραγματικότητα και η προσφυγή σε… διαδικασίες εξπρές ώστε, ενόψει σε λίγο καιρό δημοτικών εκλογών, να παρουσιάσει «έργο», αποδεικνύουν νοοτροπία παλιάς κοπής και ελάχιστα πείθουν.

Αντιθέτως συνηγορούν πλήρως με την πεποίθηση όλο και περισσοτέρων δημοτών του δήμου μας ότι με σπασμωδικές κινήσεις δεν αλλάζει η διαπιστωμένη αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για την αντιμετώπιση των καθημερινών και ευρύτερων προβλημάτων των κατοίκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ