ΚΑΘΗΛΩΣΕ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καλοκαιρινή συναυλία των σπουδαστών της Μουσικής Σχολής του Δήμου μας. Η συναυλία έγινε το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου στην κατάμεστη από γονείς και άλλους ακροατές, αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου Μαξίμ.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής της Σχολής κ. Ρόκος Δημήτριος. Στη συνέχεια σπουδαστές όλων των σχολών – Πιάνου, Κιθάρας, Ακορντεόν, Αρμονίου παρουσίασαν έργα κλασικής μουσικής, που ενθουσίασαν το κοινό. Το Σάββατο, τη συναυλία έκλεισε η Παιδική Χορωδία της Σχολής με έργα του Μάνου Χατζιδάκι.

Την Κυριακή επίσης παρουσιάστηκαν τα υπόλοιπα τμήματα της Σχολής. Το τμήμα της προπαιδείας με τα παραδοσιακά τραγούδια που ερμήνευσε άφησε εντυπώσεις και τέλος το τμήμα μοντέρνας μουσικής της σχολής ζωντάνεψε όλους τους ακροατές στην αίθουσα .

Τη διδασκαλία των μαθητών είχαν οι καθηγητές Ρόκος Δημήτριος, Ζούκη Φανή, Ντριγκόγια Βασιλική, Παπαγιάννη Αγγελική, Αρσένου Χριστίνα, Σαϊνίδου Σταυρούλα, Κουμαντζέλη Ειρήνη, Κρίκης Κώστας, Γ. Γράβαλος και Δημ. Μακροστέργιος.

Ευχαριστούμε τους γονείς και τους συντελεστές της μαθητικής συναυλίας. Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές για τις επιδόσεις τους καθώς και όλους τους καθηγητές της Σχολής για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ