ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Ν. ΖΕΡΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές

Με τις πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν σε λίγο, κλείνει ο κύκλος της πολυετούς προσπάθειάς σας για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σε έναν κύκλο όμως, κάθε σημείο είναι ταυτόχρονα και τέλος, αλλά και αρχή, όπως έλεγε ο Ηράκλειτος. Σας εύχομαι από καρδιάς, λοιπόν, ο κύκλος της σχολικής σας φοίτησης μέσα από την συμμετοχή σας στις Πανελλαδικές εξετάσεις να κλείσει με τη μέγιστη επιτυχία για την καθεμιά και τον καθένα από εσάς.

Να καταφέρετε με διαύγεια, νηφάλια σκέψη, ψυχραιμία και πίστη στις δυνατότητές σας, να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά στις προκλήσεις που θα συναντήσετε στη διάρκεια αυτών των ημερών, για να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, γεγονός που θα αποτελέσει την αρχή μιας νέας διαδρομής με νέες γνώσεις και εμπειρίες.

Για όλη την πορεία και την προσπάθεια που κάνατε μέχρι εδώ σας αξίζουν συγχαρητήρια, όπως συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς σας, που σας στήριξαν ηθικά και υλικά σε όλη αυτή την διαδρομή σας και που τώρα μοιράζονται την ίδια αγωνία με σας, καθώς και στους/στις εκπαιδευτικούς , που, πέρα από τις γνώσεις με τις οποίες φρόντισαν να σας εφοδιάσουν, στάθηκαν δίπλα σας παιδαγωγοί και εμψυχωτές.

Από πλευράς μου, ως Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι, τόσο από το Υπουργείο Παιδείας, όσο και σε τοπικό επίπεδο από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας έχουν γίνει όλες οι ενέργειες για πλήρη και ενδελεχή σχεδιασμό, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη, ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων. Χωρίς άγχος, λοιπόν, και χωρίς καμιά ανησυχία καλείστε να δώσετε τον αγώνα σας.

Εύχομαι από καρδιάς «Καλή δύναμη σε όλους/ες τους/τις εμπλεκομένους/ες με τις εξετάσεις» και «Καλή επιτυχία στους/στις εξεταζόμενους/ες»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ