ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με στόχο η Νέα Δημοκρατία να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει τη διαφορά ώστε να πετύχει απόλυτη πλειοψηφία, συνεδρίασαν χθες διαφορετικά κομματικά όργανα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα.

Συνεδρίασε η σύνοδος Προέδρων της Δ.Ε.Ε.Π., υπό την προεδρία του Ηλία Σουφλιά, των αντιπροέδρων Χρύσα Καλτσογιάννη και Θωμά Κίτση, τον γραμματέα Γιώργο Θώδα, τον υπεύθυνο επικοινωνίας Γιώργο Γουμενόπουλο, τον υπεύθυνο παραγωγικών και επιστημονικών φορέων Γιώργο Τάτση και τον υπεύθυνο εκλογικής ετοιμότητας Βασίλη Βόσιο καθώς επίσης και τονυπεύθυνο εκλογών νομού Λάρισας κ. Νίκο Μουζακιάρη.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας, Σοφία Ζαχαρή, η Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγιάς Μαρία Ζεστούλη, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου Βασίλης Μάικος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας Γιώργος Γιαννούλας, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κιλελέρ Δημήτρης Τσιάρας, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων Δημήτρης Γιακοβής και ο Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Τεμπών Χρήστος Κίτσιος και ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Χρήστος Μαϊμουλιώτης.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν θέματα οργανωτικά και συντονισμού των τοπικών οργανώσεων ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Αναλύθηκαν τα αποτελέσματα και χαράχτηκε το πρόγραμμα των δράσεων.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνεδρίαση των τομεαρχών και των γραμματειών της εκλογικής περιφέρειας Λάρισας με στόχο τη συστράτευση των δυνάμεων ολόκληρου του κομματικού μηχανισμού για τη νίκη στην εκλογική μάχη.

Ακολούθησε συνεδρίαση του διαγραμματειακού των 17 ΔΑΚΕ Δημοσίου τομέα κάνοντας ανασκόπηση των εκλογών της 21ης Μαΐου και σχεδιασμός για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και την ενεργή συμμετοχή όλων στην εκλογική μάχη που έρχεται.

Κοινή διαπίστωση η κομματική συσπείρωση και ετοιμότητα με στόχο τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας όπου θα οδηγήσει την χώρα με ασφάλεια, σταθερά και τολμηρά μπροστά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ