ΔΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ…

Μέσα σε όλο το μπάχαλο και την εικόνα διάλυσης λόγω της κατάρρευσης της πλατφόρμας της Τράπεζας Θεμάτων, που έζησαν τα σχολεία τις τελευταίες δύο ημέρες, ο Διευθυντής β/βαθμιας Λάρισας και οι συνεργάτες του, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης των προβλημάτων βρίσκονταν δίπλα στις διευθύνσεις και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων, που επί ώρες προσπαθούσαν να επιτελέσουν το έργο τους: να ολοκληρώσουν δηλαδή τις εξετάσεις.

Βλέπετε ο κ. Ζέρβας είχε φροντίσει και είχε στήσει μία ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (viber), και έτσι υπήρχε απευθείας επικοινωνία της διεύθυνσης με τους διευθυντές των σχολείων, αντιμετωπίζοντας άμεσα όποιο πρόβλημα μπορούσε να αντιμετωπιστεί.

Ευτυχώς που ο διευθυντής δεν χρειάστηκε να πάρει την άδεια από συγκεκριμένο σύμβουλο εκπαίδευσης ο οποίος κατά τη διάρκεια των κρίσεων των υποψήφιων διευθυντών, προφανώς λόγω άγνοιας, είχε δαιμονοποιήσει ανάλογες ενέργειες διευθυντών για την  επικοινωνία τους με τους γονείς, διερωτώμενος αν αυτό είναι νόμιμο και αν προβλέπεται από την εκπαιδευτική νομοθεσία. Ευτυχώς που δεν τον έλαβαν υπόψη γιατί το μπάχαλο που θα επικρατούσε θα ήταν άνευ προηγουμένου.

Αν μη τί άλλο πρέπει να αναγνωρίσουμε στον κ. Ζέρβα διορατικότητα και οργανωτικό πνεύμα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ