ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας παρουσία των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστου Κέλλα, Μάξιμου Χαρακόπουλου, Ρένας Καραλαριώτου, Νίκου Καρδούλα και Χρήστου Χατζησαλάτα, καθώς επίσης και εκπροσώπων από τα γραφεία του Χρήστου Καπετάνου και Στέλλας Μπίζου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας στα γραφεία της ΔΕΕΠ.

Υπό την προεδρία του Ηλία Σουφλιά, παρόντων των μελών της Δ.Ε.Ε.Π., αντιπροέδρων Χρύσας Καλτσογιάννη – Θωμά Κίτση, του γραμματέα Γιώργου Θώδα, του υπεύθυνου στρατηγικού σχεδιασμού Γιώργου Γουμενόπουλου, υπεύθυνο εκλογικής ετοιμότητας Βασίλη Βόσιου, υπεύθυνο επιστημονικών φορέων Γιώργου Τάτση, υπεύθυνο ποιότητας και εθελοντισμού Γιώργου Κωνστάντου, καθώς και των Προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγιάς, Μαρία Ζεστούλη, Κιλελέρ Δημήτρη Τσιάρα, Τεμπών Χρήστου Κίτσιου και εκπροσώπων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων όπως και του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής Αχιλλέα Κέλλα, σχεδιάστηκε το πρόγραμμα επισκέψεων σε όλο το νομό, τόσο από κυβερνητικά κλιμάκια, όσο και από τα τοπικά στελέχη του κόμματος.
Μέσα στις επόμενες μέρες, θα δημοσιευτεί το πρόγραμμα επισκέψεων καθώς και το πρόγραμμα εκδηλώσεων όπου θα λάβουν χώρα ως και την Πέμπτη 23 Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ