ΞΕΚΙΝΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αφορά δρόμους 14 χιλ. στη Δ.Ε. Τυρνάβου και 3,8 χιλ. στη Δ.Ε. Αμπελώνα

Την Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 στο Δημαρχείο Τυρνάβου υπογράφηκαν οι συμβάσεις για την εκτέλεση του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ» ανάμεσα στον Δήμαρχο Γιάννη Κόκουρα και στον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας. Σε ανακοίνωση της δημοτικής αρχής αναφέρονται τα εξής:

«Το έργο της ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ περιλαμβάνει αφενός την ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδοποιίας της Δημοτικής Ενότητας Τυρνάβου αφετέρου την ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδοποιίας της Δημοτικής Ενότητας Αμπελώνα.

Πρόκειται για έργο που εντάσσεται στο πρόγραμμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης» και δη στον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα Ζωής και Εύρυθμη Λειτουργία των Πόλεων, της Υπαίθρου και των Οικισμών».

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο καθόσον θα πραγματοποιηθούν εκτεταμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδοποιίας και συγκεκριμένα 13,940 χιλ. στη Δημοτική Ενότητα Τυρνάβου και 3,780 χιλ. στη Δημοτική Ενότητα Αμπελώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Τυρνάβου ζήτησε από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας την άμεση εκκίνηση των εργασιών με την εταιρία να δεσμεύεται για γρήγορη εκτέλεσή τους.

Συμπερασματικά καθίσταται σαφές πως με τις υπογραφές των συμβάσεων ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδοποιίας ένα ακόμη εξόχως σημαντικό έργο επιτελείται στον Δήμο Τυρνάβου, έργο το οποίο συμβάλει απτά, χειροπιαστά στη βελτίωση της καθημερινότητας και των συνθηκών διαβίωσης των συνδημοτών μας και δη των αγροτών και κτηνοτρόφων του Δήμου μας.

Η νυν Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει ακατάπαυστα και μεθοδικά και συστηματικά τη δουλειά, ώστε να πραγματοποιούνται συνεχώς έργα υποδομής και πνοής στο Δήμο Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ