Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ

Μήνυμα της υποψήφιας βουλευτή Ν. Λάρισας της ΝΔ για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023

«Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλες και όλους σας. Με επιμονή και αποφασιστικότητα να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να διεκδικήσετε τα όνειρά σας», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, Ρένα Καραλαριώτου, με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023.

Στο μήνυμά της προς τις μαθήτριες και τους μαθητές που λαμβάνουν μέρος στις φετινές εξετάσεις, η κ.Καραλαριώτου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μετά από μια κοπιαστική, πιεστική χρονιά, βρίσκεστε στην τελική ευθεία για τα επόμενα βήματα που θα κάνετε στη ζωή σας. Έχετε την ευκαιρία να χαράξετε τη δική σας πορεία, να αποκτήσετε τη μόρφωση και όλα τα εφόδια που θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε και να δημιουργήσετε το δικό σας αύριο, να παλέψετε, να συμμετέχετε ώστε να χτιστεί ένας κόσμος που θα περιλαμβάνει και θα αγκαλιάζει και τις δικές σας προσδοκίες.

Κοντά σας είμαστε οι γονείς, οι καθηγητές και όλοι όσοι σας αγαπούμε, για να μοιραστούμε την αγωνία σας και να σας δώσουμε δύναμη και κουράγιο -και να σας βεβαιώσουμε ότι θα είμαστε δίπλα σας και την επόμενη μέρα. Εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία σε όλες και όλους σας. Με επιμονή και αποφασιστικότητα να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να διεκδικήσετε τα όνειρά σας και το αποτέλεσμα ας δικαιώσει τις προσπάθειές σας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ