ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Αγαπητά μας παιδιά,

Έχετε τις ευχές όλων μας για να δώσετε με αισιοδοξία, υγεία, δύναμη και ψυχραιμία αυτόν τον αγώνα και να βγείτε νικητές.
Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν έναν σημαντικό σταθμό για τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται, καθώς και για τις οικογένειές τους.

Σηματοδοτούν το τέλος μιας επίπονης, αλλά μοναδικής και δημιουργικής διαδρομής στις σχολικές αίθουσες, αλλά και την αρχή μιας νέας πορείας, με πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες ζωής. Είναι μια ευκαιρία, από τις πολλές που θα ακολουθήσουν, ώστε εσείς, τα παιδιά μας, να πετύχετε τους στόχους σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

Η ελληνική οικογένεια δίνει Πανελλήνιες εξετάσεις μαζί με τα παιδιά της και κρατάει την ανάσα της .Κάπως έτσι το βιώνει στην πλειονότητά της .

Δε θα σταθώ σ’ αυτό μα θα θελα να σας πω δυο κουβέντες από καρδιάς.

Με ελπίδα, γνώση και αυτοπεποίθηση κάντε αυτό που κάνατε μέχρι τώρα. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από εξετάσεις. Έχετε δώσει αρκετές και μπροστά σας είναι ακόμα περισσότερες να τις κερδίσετε.

Και αν σε κάποια από αυτές αστοχήσετε, τίποτα δε χάθηκε. Μια στιγμή, ένας σταθμός είναι. Και σας περιμένουν πολλοί για να διαλέξετε ποιός είναι σημαντικός για σας. Εξάλλου, η ζωή πάντα βρίσκει τρόπο να σας κλείσει το μάτι.

Σας εύχομαι να απολαύσετε το αποτέλεσμα των προσπαθειών και του κόπου σας και να κατακτάτε τη ζωή βήμα-βήμα.
Στους γονείς εύχομαι από καρδιάς να είναι γεροί και να είναι σίγουροι, πως η αγάπη τους, δίνει δύναμη και κουράγιο στα παιδιά τους κι ας μην το δείχνουν
Αυτό φτάνει.
Καλή προσπάθεια . Καλή ζωή!!!!!

Και μερικά διαδικαστικά:

Την πρώτη ημέρα να είστε στο σχολείο στις 7:45, έχοντας μαζί σας δύο(2) όμοια στυλό διαρκείας -και μόνο- με μπλε ή μαύρο χρώμα, γομολάστιχα και μολύβι. Μπορείτε, επίσης, να έχετε νερό ή χυμό, έχοντας φροντίσει να φάτε ένα καλό πρωινό. Τα δελτία εξεταζομένου θα σας δοθούν την πρώτη ημέρα στο σχολείο.Τα κινητά σας , αν τα έχετε μαζί σας, να ξέρετε ότι πρέπει να τα απενεργοποιήσετε και να τα παραδώσετε στην Λυκειακή Επιτροπή, πριν την είσοδό σας στην αίθουσα. Επίσης βιβλία και σημειώσεις δεν επιτρέπονται μέσα στην αίθουσα εξέτασης.

Να είστε ήρεμοι και όλα θα πάνε καλά.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ