Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΛΩΡΙΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ

Την ψυχολόγο Θεοδώρα-Νικολέτα Λωρίτη, που κατέρχεται υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Λάρισας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών».

Η Θεοδώρα-Νικολέτα Λωρίτη, Ψυχολόγος, MSc, γεννήθηκε το 1991 στη Λάρισα και μεγάλωσε στον Αλμυρό. Αποφοίτησε από τη Σχολή Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ακολούθησε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών, με θέμα «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία», στο τμήμα της Ιατρικής Σχολής.

Έχει εξειδικευθεί στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (Cognitive-Behavioral Therapy). Είναι πιστοποιημένη συνεργάτης της εταιρίας ISON PSYCHOMETRICA και έχει εξειδικευτεί στη διεξαγωγή παγκοσμίως αναγνωρισμένων ψυχομετρικών τεστ μέτρησης της προσωπικότητας. Έχει εκπονήσει την πρακτική της άσκηση ως Κλινικός Ψυχολόγος στη Ψυχιατρική Κλινική του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Από το 2016 διατηρεί το προσωπικό της γραφείο, με έδρα τη Λάρισα και είναι εξωτερικός Επιστημονικός Συνεργάτης της μονάδας ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Assisting Nature στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Διετέλεσε Υπεύθυνη Ψυχολόγος στη Ψυχιατρική Κλινική Άγιος Νικήτας στη Λάρισα, προσφέροντας τις υπηρεσίες της με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Αρθρογραφεί και αποτελεί εθελοντικό μέλος, προσφέροντας τις υπηρεσίες της ως Ψυχολόγος σε Οργανισμούς στην Ελλάδα, όπως το Make a Wish Greece. Έχει συνεργαστεί με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Aegean ως Διδάσκουσα Ψυχολογίας σε φοιτητές. Συμμετέχει σε σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια, επενδύοντας συνεχώς στην προσωπική και επαγγελματική της εξέλιξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ