ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΤΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ!

Δείτε ποιοί είναι οι 4 νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που ανακοίνωσε ο δήμαρχος

4 νέους υποψήφιους ανακοίνωσε Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ (ΕΦΚΑ) Λάρισας Αλέξανδρος (Αλέκος) Τζιούρης, και ο τραγουδιστής και ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης Νίκος (Νταλάκας) Φακίτσας, θα περιλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Οι κ.κ. Τζιούρης και Φακίτσας προστίθενται στα νέα πρόσωπα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» που προέρχονται από την τοπική κοινωνία και κατέρχονται ως υποψήφιοι δημοτικοί, καταδεικνύοντας έτσι αφενός την ανανέωση των ψηφοδελτίων και αφετέρου τη συνεχή διεύρυνση της με παράταξης της δημοτικής αρχής του Απ. Καλογιάννη.

Αλέξανδρος (Αλέκος) Τζιούρης

Ο Αλέξανδρος (Αλέκος) Τζιούρης έχει διατελέσει επι σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΙΚΑ Λάρισας (μετέπειτα ΕΦΚΑ), ενώ έχει εκλεγεί και στη θέση του α’ αντιπροέδρου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΦΚΑ.

Ως προϊστάμενος στο τμήμα Εσόδων και Ελέγχων του ΙΚΑ ήταν άμεσος συνεργάτης ασφαλισμένων, επαγγελματιών, λογιστών και φοροτεχνικών πάντα με διάθεση εποικοδομητικής συνεργασίας και εξυπηρέτησης των πολιτών.

Ο Αλέκος Τζιούρης, κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ενώνοντας τις δυνάμεις του με την «Συμπαράταξη Λαρισαίων».

Νίκος (Νταλάκας) Φακίτσας

Ο Νίκος (Νταλάκας) Φακίτσας είναι 31 ετών. Επαγγελματίας τραγουδιστής και ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης. Με μεγάλη αγάπη για την τέχνη και τον πολιτισμό και ιδιαίτερα για τη μουσική και το τραγούδι. Εκανε την εμφάνισή του με επιτυχία σε γνωστό τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό. Επίσης από μικρό παιδί βρίσκεται στο χώρο της εστίασης δουλεύοντας στην ταβέρνα της οικογένειάς του, η οποία μετράει από την ίδρυσης της 45 χρόνια. Οσοι τον γνωρίζουν μιλούν μόνο με θετικά λόγια για τον χαρακτήρα του. Με διάθεση προσφοράς στην πόλη που μεγάλωσε και ζει, με ενσυναίσθηση και αίσθημα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές και συντάσσεται με τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη και τη Συμπαράταξη Λαρισαίων.

Εν τω μεταξύ άλλους δυο νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, είχε ανακοινώσει η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη.

Πρόσωπα καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία της Λάρισας, λόγω της επαγγελματικής τους πορείας αλλά και της κοινωνικής τους δραστηριότητας.

Ειδικότερα, οι δυο νέοι υποψήφιοι είναι οι κ.κ. Σπύρος Γκουργκούλιας, απόφοιτος τμήματος Φυσικής Αγωγής, με πολυσχιδή επαγγελματική δραστηριότητα στον ιδιωτικό τομέα και πρόεδρος του Συλλόγου Γυμναστηρίων Λάρισας και ο πρώην και επι σειρά ετών, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕ) ν. Λάρισας κ. Δημήτρης (Τάκης) Παληογιάννης.

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Αναλυτικά, ο κ. Σπύρος Γκουργκούλιας, είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής του ΑΠΘ. Εχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και στη συνέχεια ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των γυμναστηρίων. Είναι επίσης ιδιοκτήτης επενδυτικής εταιρείας διεθνών αμοιβαίων κεφαλαίων καθώς και αντιπρόσωπος εκπαιδευτικού φορέα στην Θεσσαλία.

Οι συνάδελφοί του στο χώρο τον γυμναστηρίων τον έχουν αναδείξει στη θέση του προέδρου του Συλλόγου Γυμναστηρίων ν. Λάρισας, για τρεις θητείες, ενώ έχει εκλεγεί και αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων.

Ο κ. Γκουργκούλιας, δηλώνει πως ως ενεργός πολίτης της Λάρισας με ανησυχίες και προβληματισμούς αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με την «Συμπαράταξη Λαρισαίων» και τον δήμαρχο Απ Καλογιάννη, συντασσόμενος δίπλα, παράλληλα και επιπρόσθετα σε κάθε προσπάθεια για μία καλύτερη κοινωνία στην πόλη μας.

Μιλά, αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά, ενώ είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Ο κ. Δημήτρης Παληογιάννης, είναι ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία και ειδικότερα στο χώρο των Επαγγελματιοβιοτεχνών και όχι μόνο. Ανθρωπος του καθημερινού αγώνα, έχει τιμηθεί επανειλημμένως από τους συναδέλφους του, ιδιοκτήτες συνεργειών αυτοκινήτων, αφού έχει διατελέσει για πολλά χρόνια πρόεδρος του σχετικού συλλόγου στο ν. Λάρισας.

Η προσφορά και η αναγνώριση της προσπάθειας του στον συγκεκριμένο κλάδο, τον οδήγησε στη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕ) Λάρισας, για δεκατρία (13) συναπτά έτη.

Ο κ. Παληογιάννης, μένει στην συνοικία των Πυροβολικών, είναι παντρεμένος και πατέρας δυο αγορών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ