ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνελήφθη αλλοδαπός από το Πακιστάν σε περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης δυνάμει εντάλματος σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος άλλου αλλοδαπού από την Αλβανία που διαμένει στον Αμπελώνα και η οποία διαπράχθηκε το απόγευμα της 26-02-2023 σε αγροτική περιοχή της Φαλάνης Λάρισας.

Μετά την απόπειρα είχαν συλληφθεί, στα όρια του αυτοφώρου, δύο άτομα και συγκεκριμένα, μία αλλοδαπή γυναίκα (σύζυγος του παθόντα) για ψευδή κατάθεση και ένας ημεδαπός άνδρας για υπόθαλψη εγκληματία, ηθική αυτουργία σε ψευδή κατάθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών (παράνομη απασχόληση).

ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

Στις (26-02-2023) το απόγευμα στο ποιμνιοστάσιο στη Φαλάνη, χώρο εργασίας τους, οι δύο αλλοδαποί άνδρες διαπληκτίστηκαν λεκτικά, αναφορικά με τον τρόπο εργασίας και ακολούθως, ο δράστης κατάφερε χτύπημα με άγνωστο αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα του παθόντα.

Ο αλλοδαπός παθών μεταφέρθηκε αρχικά στην οικία του στον Αμπελώνακαι στη συνέχεια, σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται.

Επιπροσθέτως, συνελήφθη ο ημεδαπός εργοδότης του παθόντα, καθόσον, όπως προέκυψε, απασχολούσε παράνομα τον αλλοδαπό, ο οποίος στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη Χώρα, ενώ επιπλέον, μετά από πρόκληση του ημεδαπού, η αλλοδαπή γυναίκα, σύζυγος του παθόντα, κατέθεσε ψευδή στοιχεία σχετικά με την υπόθεση και συνελήφθη.

Η σύλληψη του δράστη ο οποίος μετά το συμβάν είχε εξαφανιστεί και σε εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Λάρισας, έγινε προχθές το πρωί σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Λαγκαδά με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ