ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω βίντεο που δημοσίευσε στα social media. Λόγω αυτής της εξέλιξης, θα ακυρωθεί η επίσκεψή του στο Άγιο Όρος.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ του Covid, είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες μέρες στην οικία μου. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο όρος, όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει, εκεί θα είναι όμως να πάμε σε μία άλλη ευκαιρία», αναφέρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο σχετικό βίντεο.

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης.

«Παραμένω προς το παρόν ασυμπτωματικός» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Παύλος Μαρινάκης.

«Πριν λίγο βρέθηκα κι εγώ θετικός στον κορονοϊό. Παραμένω προς το παρόν ασυμπτωματικός και ελπίζω πως σε λίγες μέρες θα μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά από κοντά. Ένα μικρό -αναγκαστικό- διάλειμμα και συνεχίζουμε! Πάνω από όλα προσέχουμε την υγεία μας!» έγραψε στο Facebook ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ