ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων, για τη σχολική χρονιά 2022-23, το 2ο Γυμνάσιο Λάρισας πραγματοποίησε μουσικοχορευτική εκδήλωση την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023. Αρχικά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου η χορωδία και η ορχήστρα παρουσίασαν μουσικά κομμάτια όπως: Pink Panther, We will rock you, Smells like teen spirit, Seven Nation Army, Believer, κ.ά., υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας Μουσικής, κας Γκαντάκη Μαρίας.

Σε κάποια από αυτά χρησιμοποιήθηκε η τεχνική «body percussion», είδος μουσικής στο οποίο χρησιμοποιείται το ανθρώπινο σώμα ως κρουστά μουσικά όργανα.

Η γιορτή συνεχίστηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΑΟΔΛ όπου το σύνολο των μαθητών/τριών, κατά τάξη και όλοι μαζί, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς όπως Συρτάκι, Πεντοζάλη, Μπαϊντούσκα, Καλαματιανό, Αντικριστό Μακεδονίας, Ικαριώτικο, κ.ά. υπό την καθοδήγηση των γυμναστριών του σχολείου κας Νικολάου Τζένης και κας Βασιλάκου Δήμητρας.

Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για τους γονείς οι οποίοι απόλαυσαν το υπέροχο αυτό θέαμα, αποτέλεσμα πολύμηνης και κοπιαστικής προετοιμασίας.

Στο τέλος της γιορτής, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Λάρισας πρόσφερε σε όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες και στους παρευρισκόμενους πλούσια κεράσματα καθώς επίσης και αναμνηστικά δώρα στους/στις μαθητές/τριες της Γ΄ Τάξης.

Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της πολύ όμορφης και συγκινητικής εκδήλωσης!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ