ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ, ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΝΔ

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου ανεβάσατε ψηλά τον πήχη της εμπιστοσύνης προς την παράταξή μας και η κάλπη “μίλησε” ξεκάθαρα. Οι πολίτες με την ψήφο τους, έδειξαν ότι επιθυμούν μία αυτοδύναμη, ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα προχωρήσει σε μεγάλες και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις μέσα από ένα οργανωμένο πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί στην πράξη, όπως έγινε και την προηγούμενη τετραετία.

Είμαι κοντά σας για να σας ευχαριστήσω που με τιμήσατε για ακόμη μια φορά, δίνοντάς μου την πρώτη θέση στο Νομό Λάρισας. Σας ξέρω και με ξέρετε χρόνια. Η σχέση μας είναι ειλικρινής, και έτσι θέλω να συνεχίσουμε. Πάμε δυνατά στην κάλπη της 25ης Ιουνίου, για να δώσουμε μαζί ένα καθαρό αγώνα νίκης, για να πάμε τη χώρα, σταθερά, τολμηρά, μπροστά».

Καθαρό μήνυμα νίκης, ζήτησε από τους κατοίκους του Αρμενίου και της Μέλισσας, ο Βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, τονίζοντας ότι “δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός, αλλά συστράτευση με στόχο την αυτοδύναμη ΝΔ, για ισχυρή Ελλάδα”.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της καθολικής συμμετοχής των πολιτών στην κάλπη, για ισχυρή εντολή κυβέρνησης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας:

«Στις 25 Ιουνίου δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ψήφος. Θα δώσουμε από την αρχή μια νέα μάχη με εσάς στην πρώτη γραμμή. Και θα την κερδίσουμε όλοι μαζί με τη δύναμή μας. Για μια καλύτερη ζωή, με αυξήσεις μισθών και συντάξεων, με στοχευμένη μείωση της φορολογίας, με περισσότερες επενδύσεις. Με προτεραιότητα μας την Υγεία, την Παιδεία, το Κοινωνικό Κράτος, τη Δικαιοσύνη. Για μία Ελλάδα που θα συνεχίσει σε αναπτυξιακή τροχιά και θα είναι για όλους μας, παραγωγική, κοινωνική, δίκαιη, ψηφιακή, ισχυρή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ