ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Στο σχολείο βρέθηκε την Παρασκευή ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ο οποίος συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Θ. Αδαμόπουλο και Δημ. Δεληγιάννη και των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων Β. Μακρογιαννούδη και Θ. Μιμούλη, συναντήθηκαν με τη διευθύντρια του σχολειου κα. Σοφία Λιθοξοπούλου, εκπαιδευτικούς και γονείς μαθητών.

Όπως είναι γνωστό ο αύλειος χώρος του σχολείου έχρηζε παρέμβασης ενώ σε προηγούμενη προσπάθεια διαμόρφωσης της παιδικής χαράς, προέκυψαν διάφορα προβλήματα που δεν σχετίζονται με τη βούληση του Δήμου.

Με καλή διάθεση και συνεργασία τα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν και πλέον οι υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν σε εργολαβία για διαμόρφωση του αύλειου χώρου και στην εγκατάσταση παιγνιδιών για τους μαθητές. (εγκαταστάθηκαν ειδικά όργανα για ΑμεΑ, ελαστικός τάπητας, περιφράξεις, βαψίματα) κλπ. Εκπαιδευτικοί και γονείς εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωσης της παρέμβασης και τη διαμόρφωση του χώρου.

Ακολούθησε επίσκεψη του δημάρχου στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Γιάννουλης, όπου σε συνεργασία με τη διεύθυνση της μονάδας, συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που χρήζουν παρέμβασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ