Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η ΝΔ

«Η μόνη ουσιαστική, αξιόπιστη επιλογή κυβέρνησης για τη χώρα είναι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Απέναντι στην τοξικότητα και τον διχασμό, απέναντι στην κόντρα για το ποιος θα βάλει τους περισσότερους φόρους, εμείς παρατάσσουμε το πρόγραμμά μας για μείωση φορολογίας, αύξηση μισθών και συντάξεων, καλύτερες αμοιβές για όλους, ενίσχυση του οικογενειακού και του αγροτικού εισοδήματος. », τόνισε η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, Ρένα Καραλαριώτου.

Στην Κρανιά και το Κεφαλόβρυσο, η Λαρισαία πολιτικός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους της περιοχής για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, να τους ευχαριστήσει για τη στήριξή τους τονίζοντας ότι « δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός . Το μήνυμα των πολιτών από τις κάλπες της 25ης Ιουνίου μπορεί και πρέπει να είναι ακόμη πιο δυναμικό με στόχο την αυτοδύναμη ΝΔ, για ισχυρή Ελλάδα »

«Ο νομός Λάρισας έχει τεράστιες δυνατότητες, η φωνή του μπορεί και πρέπει να είναι ακόμη πιο δυνατή, πιο ισχυρή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Διεκδικούμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Και αυτό το καλύτερο είναι μια κυβέρνηση συνεπής στις δεσμεύσεις της προς τους πολίτες, που υλοποιεί με σταθερότητα, τόλμη και αποφασιστικότητα το πρόγραμμά της για την ευημερία όλων -χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς κανένας να μένει πίσω. Αυτή είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Προχωράμε σταθερά, τολμηρά μπροστά. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας .», υπογράμμισε η κ.Καραλαριώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ