ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ

«Με αυτοδύναμη και ισχυρή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργό στο τιμόνι της χώρας θα έχουμε συνέχεια στην αναπτυξιακή προοπτική και πορεία όλων των περιοχών του νομού μας.»

Αυτό διαμήνυσε από τη Ροδιά όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας σε περιοχές του νομού Λάρισας, ενόψει των εθνικών εκλογών του Ιουνίου, ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Καπετάνος.

Οι κάτοικοι της Ροδιάς επεφύλαξαν ένθερμη και ενθουσιώδη υποδοχή στο Λαρισαίο πολιτικό, συρρέοντας μαζικά στο σημείο συνάντησης, προκειμένου να τον συγχαρούν δια ζώσης για την εκλογή του ως Βουλευτή στις εκλογές του Μαΐου αλλά και να συζητήσουν μαζί του τα ζητήματα που τους απασχολούν, αναφορικά με την περιοχή τους αλλά και την καθημερινότητά τους.

Ο κ. Καπετάνος, αφού ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά για την στήριξή του στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στο πρόσωπό του, τόνισε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του:

«Το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών είναι σταθερότητα με ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ή ακυβερνησία. Οι πολίτες του νομού μας αλλά και ολόκληρης της χώρας έστειλαν ηχηρό μήνυμα στις προηγούμενες εκλογές, δείχνοντας όχι μόνο ποια κυβέρνηση και ποιος θα κυβερνήσει αλλά με την μεγάλη διαφορά από το δεύτερο κόμμα και τον τρόπο που θα κυβερνήσει.

Αυτό το μήνυμα σταθερότητας , χωρίς να έχουμε πλέον τον σκόπελο της απλής αναλογικής, θα γίνει πράξη μόνο με την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Οι κάλπες είναι άδειες και δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός στις 25 Ιουνίου. Δεν πρέπει να λείψει κανείς από τις πιο κρίσιμες εκλογές οι οποίες θα καθορίσουν την πορεία της χώρας μας για την επόμενη τουλάχιστον δεκαετία. Η μόνη επιλογή για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών μας είναι η Νέα Δημοκρατία.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ