ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στις 8.30 το βράδυ στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Μεγάλη συναυλία πρόκειται να δώσει η Μικτή Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας τo Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στις 8.30 μ.μ. στη φιλόξενη αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Η χορωδία θα ερμηνεύσει έργα του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου. Κάποια από τα τραγούδια αυτά τραγουδήθηκαν και στο παρελθόν από την χορωδία του Συλλόγου με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με την ερμηνεία ορισμένων από αυτά ο Σύλλογος επέτυχε μεγάλες διακρίσεις και απέσπασε διεθνή βραβεία.

Η συναυλία αυτή που είναι η πρώτη εμφάνιση της χορωδίας με το νέο μικτό της σχήμα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το πολυάριθμο μουσικόφιλο ακροατήριο.

Η χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας με τη συνεχή παρουσία και δράση της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με το πάθος και το μεράκι των μελών της για τη μουσική, προετοιμάζεται εντατικά θέλοντας για μια ακόμη φορά να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων όσων παρακολουθούν τη πορεία της όλα αυτά τα χρόνια και υπόσχεται να χαρίσει στους φίλους της μια υπέροχη χορωδιακή βραδιά.

Τη διεύθυνση της χορωδίας έχει ο μαέστρος κ. Χρήστος Κτιστάκης που επιμελείται του προγράμματος. Στο πιάνο θα συνοδεύσει τη χορωδία η κ. Φρόσω Αστ. Κτιστάκη.

Γενική είσοδος έξι (6) Ευρώ και Παιδικό τέσσερα (4) ευρώ. Εισιτήρια θα προπωλούνται από τα μέλη της χορωδίας και στο φουαγιέ του Δημοτικού Ωδείου από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου και ώρες 6 ως 9 το απόγευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ