ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΖΗΤΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ

«Η συμμετοχή όλων στην κάλπη της 25ης Ιουνίου, θα πρέπει να είναι σαρωτική, ασύγκριτα πιο δυναμική από αυτή της 21ης Μαΐου. Για να συνεχίσει η πατρίδα μας στο δρόμο της προκοπής, των επενδύσεων, των αυξήσεων μισθών και συντάξεων, της αναβάθμισης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, της άνθισης του πρωτογενούς τομέα. Με καθαρές κουβέντες, οργανωμένο πρόγραμμα, λιγότερους φόρους, περισσότερες και καλύτερα αμοιβόμενες δουλειές και πράξεις απέναντι στις δεσμεύσεις που δώσαμε».

Από την Κρανιά και το Λουτρό Ελασσόνας, έδωσε το σύνθημα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο Βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας. Ζήτησε από τους κατοίκους των ορεινών κοινοτήτων να ορθώσουν ξανά τη δυναμική τους, με μαζική συμμετοχή στην κάλπη, που θα “δώσει” αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της πατρίδας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός που ¨οργώνει” ξανά μέσα σε λίγες μέρες το Νομό Λάρισας από άκρη σε άκρη, ευχαρίστησε τους πολίτες, για την εμπιστοσύνη τους, που τον ανέδειξε πρώτο σε ψήφους και επισήμανε την αναγκαιότητα ισχυρής λαϊκής εντολής προς τη ΝΔ, τονίζοντας:

«Βρίσκομαι πάλι στο Λουτρό και την Κρανιά, καθώς είμαι από εκείνους που πιστεύουν, ότι η προσωπική επαφή στην πολιτική, δεν αντικαθίσταται από καμιά άλλη επικοινωνία. Σας καλώ να δώσετε δυναμικό παρών στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, δίνοντας ψήφο αυτοδυναμίας στην παράταξή μας.

Για μια ισχυρή Ελλάδα, με φροντίδα και κοινωνική μέριμνα για τους πιο αδύναμους, με ανάπτυξη σε συνδυασμό με κοινωνική δικαιοσύνη, με ασφάλεια για τους πολίτες, που συνιστούν αδιαπραγμάτευτες πολιτικές, ως προϋποθέσεις προκοπής, ευημερίας και ελευθερίας. Η χώρα χρειάζεται σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση και γι’ αυτό ζητώ να μας δώσετε ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Για να πάμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ