ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στο πλαίσιο δικτύωσης με άλλους φορείς και υπηρεσίες, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποίησε συνάντηση δικτύωσης και διερεύνησης συνεργασίας με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου της 5η Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας.

Ο σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία με το νέο προσωπικό του διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας με τις ιδιότητες του Ψυχολόγου και του Κοινωνιολόγου.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν η ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας προς τους ωφελούμενους, η διερεύνηση δυνατότητας συνεργασίας καθώς και η από κοινού οργάνωση δράσεων με στόχο την ενημέρωση – πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση των πολίτων της τοπικής κοινωνίας του Δήμου.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, Εθνικής Ανεξαρτησίας 5,τηλ:2492350315 email: kentrokoinotitasdt@gmail.com καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ