«ΑλλάΖουμε»: ΔΥΝΑΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΛΑΝΙΔΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Και ο φαρμακοποιός Ευριπίδης Σαπουνάς στην παράταξη του πρώην δημάρχου

Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» είναι αποφασισμένη να αλλάξει τις συνθήκες διαβίωσης στα χωριά του δήμου μας. Σε αυτόν τον τομέα έχουμε να κάνουμε πολύ και σημαντικό έργο και θέλουμε ανθρώπους που θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτό η παράταξή μας χρειάζεται ανθρώπους δραστήριους για να βοηθήσουν στο έργο της ανάταξης των κοινοτήτων, οι οποίες δεν είδαν ούτε ένα σημαντικό έργο την τελευταία τετραετία. Σήμερα ανακοινώνουμε μια δυνατή τριάδα υποψηφίων από την Βαλανίδα. Πρόκειται για τον επιχειρηματία, πρώην πρόεδρο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλανίδας, πρώην διαιτητή και εν ενεργεία παρατηρητή διαιτησίας και πρόεδρο της «ΑΟ Δόξα Βαλανίδας» Κώστα Κουρδή (ΟΚΟ), τον ιδιωτικό υπάλληλο και φοιτητή Δημόσιας Διοίκησης Χαράλαμπο (Μπάμπη) Κουρδή και την φοιτήτρια στο Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας Άννα – Μαρία Παζάρα.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, για να αναμορφώσουμε όλες τις κοινότητες του δήμου μας.

Ο Ευρ. Σαπουνάς

Η παράταξη «Αλλάζουμε» συνεχίζει να προσθέτει στο ψηφοδέλτιό της, ανθρώπους που είναι καταξιωμένοι στον επαγγελματικό τους χώρο και θέλουν να προσφέρουν για τον τόπο τους.

Καλωσορίζουμε τον Ευριπίδη Σαπουνά στην παράταξή μας. Γεννήθηκε το 1985 και είναι απόφοιτος φαρμακευτικής σχολής Πατρών. Έχει καταγωγή από το Βλαχογιάννι και αποφάσισε να στηρίξει τον τόπο του, ασκώντας το επάγγελμα στο φαρμακείο του, που εδρεύει στο Μεσοχώρι. Είναι αφοσιωμένος οικογενειάρχης, καθότι νέος σύζυγος και πατέρας.

Με γνώμονα το κοινό καλό και την ανάπτυξη της περιοχής, αποφάσισε να συμπορευτεί με την παράταξη «ΑλλάΖουμε» καθώς είναι βέβαιος ότι με κοινή προσπάθεια, κάθε στόχος θα υλοποιείται.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ