ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ EVENT ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεγαλύτερο συρτάκι στο Αιγαίο με την ιπτάμενη πιανίστρια

Ενα πιάνο πάνω σε Ιστιοπλοϊκό, περιτριγυρισμένο από άλλα 13 ιστιοπλοϊκά γεμάτα με χορευτές, οι οποίοι χόρεψαν στους ήχους του ζορμπά!

Στον εντυπωσιακό χώρο του λιμανιού ,τα ιστιοφόρα της Μυτιλήνης ΛΟΙΑΘ* Λεσβιακού Ομίλου Ανοικτής θάλασσας) έπλεαν κυκλικά υπό τους ήχους της απίθανης πιανίστριας και τις δροσερές αύρες του Αιγαίου.

Οι ιστιοπλόοι, οι χορευτές και η Έλενα Ξυδιά παρέσυραν τους κατοίκους του νησιού καθώς και τους τουρίστες σε μια ατέλειωτη χορευτική αλυσίδα!
Κάτω από τον καταγάλανο ουρανό του Αιγαίου η Μυτιλήνη ξεκίνησε το μεγαλύτερο θερινό φεστιβάλ της Ελλάδας με αυτό το μοναδικό event!

Μια μοναδική εκδήλωση που συνδύασε τη μαγευτική μουσική της ιπτάμενης πιανίστριας Έλενας Ξυδιά με την πολυποίκιλη πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

Η πανέμορφη Μυτιλήνη, η μυστηριακή πρωτεύουσα της Λέσβου για 2 μήνες γεμίζει πολιτισμό και σε καλεί να ανακαλύψεις την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του νησιού, να συναντήσεις διάσημους και ντόπιους καλλιτέχνες και να αναπτύξεις μια βαθιά αίσθηση της ταυτότητας αυτού του μοναδικού τόπου.

Να σημειωθεί οτι το απίστευτο αυτό event οργανώθηκε από την αντιδημαρχία πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης μετά από πρόσκληση του δημάρχου Στρατή Κύτελη και του αντιδημάρχου Παναγιώτη Τσακίρη την χορευτική ομάδα του Κώστα Αγκοπιάν.

Την ιδέα και την σκηνοθεσία είχε ο Πασχάλης Μάντης και η εθελοντική ομάδα υλοποίησης του event ήταν ο Στέλιος Ζαφειρόπουλος, η Τούλα Βουγιούκα και ο Βασίλης Μπανταβής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ