ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΟΝ 20ΧΡΟΝΟ ΣΥΡΟ

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (09/07) ο αστυνομικός που σκότωσε χθες, Σάββατο (08/07) στο Μοσχοχώρι έναν 20χρονο Σύριο μετά από καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου.

Νωρίτερα, ο αστυνομικός οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, δεν του απαγγέλθηκε κάποια κατηγορία καθώς εκκρεμεί η ιατροδικαστική εξέταση.

«Πρώτον, ο εντολέας μου είναι συντετριμμένος και εκφράζει τη βαθύτατή του θλίψη. Δεύτερον, όπως ενημερωθήκαμε από τον κύριο εισαγγελέα, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση. Ήδη ο εντολέας μου είναι ελεύθερος. Δεν έχω δικαίωμα να σας πω περισσότερα επί της υποθέσεως και της ποινικής δικογραφίας, διότι η υπόθεση εξελίσσεται αυτή τη στιγμή» είπε ο δικηγόρος του αστυνομικού κ. Δημοσθένης Γούλας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, δήλωσε στην ΕΡΤ πως ο 45χρονος αστυνομικός σκόνταψε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης και το όπλο του εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον 20χρονο Σύρο, εκδοχή που φαίνεται να κατέθεσε και ενώπιον του Εισαγγελέα ο ίδιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ