ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ.

Υπέρ της αυτόνομης καθόδου στις περιφερειακές εκλογές στη Θεσσαλία τάχθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια διευρυμένης διαδικτυακής σύσκεψης υπό τον Κ. Σκανδαλίδη τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ., που άκουσαν και τις αυτοπροτάσεις για το χρίσμα του δημοσιογράφου Γιάννη Αναστασίου από το Βόλο και της δικηγόρου Μαρίας Γαλλιού από τη Λάρισα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αν και ο καθηγητής Ν. Τσιλιμίγκας είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να ηγηθεί συνδυασμού δεν πήρε μέρος στη σύσκεψη αποφεύγοντας έτσι να ακούσει και την κριτική που του ασκήθηκε για τη συνολική του παρουσία στις δύο θητείες που ήταν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Π.Σ. Θεσσαλίας.

Σήμερα δεν βγήκε κάποια απόφαση σχετικά με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου, ενώ όπως φάνηκε στη σύσκεψη υπάρχουν σκέψης για αναζήτηση και κάποιου άλλου προσώπου που θα βολιδοσκοπηθεί από τα κεντρικά όργανα του κόμματος.

Στη σύσκεψη ακούστηκε και το όνομα του καθηγητή Δ. Κουρέτα, ενώ υπήρξαν και σκέψεις για τον Κ. Μπαργιώτα.

Δεν μένει παρά να υπάρξουν κάποιες νέες επαφές με τα παραπάνω πρόσωπα ή και με άλλα στελέχη του χώρου μέχρι να ληφθεί η οριστική απόφαση μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ