ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ

Η σημερινή ανακοίνωση-ανάρτηση των βάσεων στα Πανεπιστήμια όλης της Χώρας αποτελεί την αρχή μίας συναρπαστικής πορείας.

Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά του Δήμου μας, όπως και όλα τα παιδιά, που έχοντας γράψει εξαιρετικά, είδαν σήμερα τις προσπάθειες τους να αποδίδουν καρπούς.

Ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά στα νέα παιδιά, τα παιδιά μας, το μέλλον του τόπου μας.

Ένας νέος δρόμος που σας καλεί να τον περπατήσετε με όρεξη! Να χαρείτε το διάβασμα, να συγκεντρώσετε και να αξιοποιήσετε τη γνώση και τις ακαδημαϊκές εμπειρίες. Παράλληλα, όμως είναι η περίοδος που δημιουργούνται ισχυρές σχέσεις, φιλίες, ταξίδια, εικόνες, εμπειρίες ζωής!

Παράλληλα, βέβαια, να προτρέψω όσα παιδιά δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα να μην το βάλουν κάτω. Αντίθετα να πεισμώσετε ακόμη περισσότερο και να είσαστε σίγουροι πως θα επιτύχετε στο εγγύς μέλλον!

Θερμά συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλα τα παιδιά που με τεράστια προσπάθεια, επιμονή, υπομονή, δύναμη και πείσμα εισέρχονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Θερμά συγχαρητήρια και στους αφανείς στυλοβάτες, τους εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς μας και τους υπέροχους γονείς που ήταν και είναι διαχρονικά, ουσιαστικά και θετικά παρόντες.

Ο Δήμος Τυρνάβου, η νυν δημοτική αρχή και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα δίπλα σας, να σας καμαρώνουμε και να σας στηρίζουμε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ