Κ. ΒΑΪΟΥΛΗΣ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ AEL FC ARENA!

Δήλωση του επικεφαλής της «Λαρισαίων Κοινόν»

Μετά την συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο και την δημοσιοποίησή της σύμβασης παραχώρησης 140 στρεμμάτων το 1988, επί Δημαρχίας Αρ.Λαμπρούλη και Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Απ. Καλογιάννη, γεννώνται πολλά ερωτήματα. Ενδεικτικά:

1. Γιατί, ενώ σύμφωνα με τον νόμο περί Δήμων και κοινοτήτων εάν σε εκχωρηθείσα δημοτική έκταση δεν γίνουν τα έργα για τα οποία εκχωρήθηκε εντός πενταετίας (το γήπεδο κατασκευάστηκε μετά από 22!) τότε η έκταση επιστρέφει στον Δήμο, δεν απαιτήθηκε η επιστροφή της έκτασης στην κυριότητα του Δήμου;

2. Γιατί δεν προβλέφθηκε να περιέλθει η κυριότητα του κλειστού της Νεάπολης στον Δήμο;

3. Γιατί ενώ δεν τηρούνται βασικοί όροι της συμφωνίας δεν καταγγέλθηκε η σύμβαση;

4. Πόσα και ποια γραφεία θα νοικιάσει ο Δήμος; Για πόσα τετραγωνικά θα πληρώσει 2.000.000€;

5. Γιατί δεν εκτελείται η δικαστική απόφαση για τις οφειλές 400.000€ της “Γήπεδο Α.Ε προς την Δ Ε.Υ.Α.Λ;

Θα συμψηφισθούν με τα ενοίκια που θα καταβάλει ο Δήμος; Αναμένουμε απαντήσεις. Όμως, επειδή για το ζήτημα του γηπέδου AEL FC ARENA δεν πρέπει να υπάρχει διχασμός, τοξικότητα και καιροσκοπισμός, εμείς η δημοτική παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν» καλούμε τον κ. Καλογιάννη, τώρα που έχει αλλάξει για πολλοστή φορά θέση για το γήπεδο, και την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, να ρίξουν τους τόνους της άνευ ουσίας αντιπαράθεσης, να εγκαταλείψουν μικροπολιτικές τακτικές που έχουν καθαρά προεκλογικό χαρακτήρα και με πνεύμα ενότητας και διάθεση για κοινή προσπάθεια να εργαστούμε ΟΛΟΙ μαζί με κοινό μέτωπο διεκδίκησης, ώστε να λήξει οριστικά η ομηρία της ομάδας μας και να περιέλθει η κυριότητα του χώρου στον φυσικό του ιδιοκτήτη: του πολίτες της Λάρισας και στην ομάδα της καρδιάς μας την Α.Ε.Λ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ