ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ

Το δικό της δράμα βιώνει η γυναίκα που σήμερα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της, γνωστό για την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην πόλη της Λάρισας.

Η άτυχη γυναίκα (εργαζόμενη σε σώμα ασφαλείας), αν και διέφυγε τον κίνδυνο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με βαριά χτυπήματα, που δεν την κάνουν πλέον αναγνωρίσιμη. Επίσης, φέρει κάκωση στο νεφρό, για την οποία σήμερα, το απόγευμα, αναμένεται να εισαχθεί σε χειρουργείο προκειμένου να της τοποθετηθεί σωληνάκι.

Το αποτρόπαιο συμβάν συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο άνδρας επιχειρηματίας άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του. Ο λόγος σύμφωνα με πηγές είναι οτι η τελευταία του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, στον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Γείτονες που άκουσαν τη φασαρία ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ