ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΝΙΑΣ

Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης

Ανακοινώνεται πως ο Πέτρος Μπανιάς κατέρχεται ως υποψήφιος Σύμβουλος στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου του νυν Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα.

Ο Πέτρος Μπανιάς αποτελεί ένα εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην Πατρίδα ως Ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ παράλληλα διακρίνεται για το ενδιαφέρον του για τον τόπο του, καθώς είναι εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος της Τ.Κ. Ροδιάς.

Και τα χαρακτηριστικά της υποψηφιότητας αυτής, ήτοι ο συνδυασμός εμπειρίας στον εργασιακό τομέα και στην τοπική αυτοδιοίκηση αναδεικνύει για ακόμα μια φορά τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοτικής Κίνησης Τυρνάβου.

Συγχρόνως, βέβαια επιβεβαιώνεται πως το έργο της νυν Δημοτικής Αρχής αποτιμάται θετικότατα καθώς η πλειοψηφία των συνδημοτών αναγνωρίζει το διαχρονικό ενδιαφέρον, την αδιάλειπτη παρουσία, τα συνεχή έργα καθημερινότητας, τα σπουδαία έργα πνοής και εν κατακλείδι την αισθητή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών στον Δήμο μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ