ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η «16η ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΛΒΑ» – ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΈΛΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Δείτε όλο το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων

Με πλούσιες εκδηλώσεις καθώς και με τη μεγάλη συναυλία με της καταξιωμένης ερμηνεύτριας Έλλης Κοκκίνου, θα πραγματοποιηθεί φέτος η «16η Γιορτή Χαλβά» στα Φάρσαλα το τριήμερο από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων με το 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Φαρσάλων. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει γνωστά χορωδιακά τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου. Θα ακολουθήσει ροκ συναυλία στο κέντρο της πόλης με τον Γιώργο Δραγάζη και τους μαθητές της μουσικής Σχολής με ώρα έναρξης στις 10 το βράδυ.

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, κορυφαία ημέρα των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων, θα λάβει χώρα στις 10 το βράδυ συναυλία με την Έλλη Κοκκίνου, στην πλατεία Δημαρχείου.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, με μία παραδοσιακή, ρεμπέτικη και λαϊκή βραδιά με την Κατερίνα Τσιρίδου, με ώρα έναρξης στις 21:30.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργούν:

  • α) εργαστήριο παρασκευής Χαλβά Φαρσάλων,
  • β) περίπτερο όπου θα προσφέρεται το φημισμένο προϊόν,
  • γ) περίπτερο πώλησης του παραδοσιακού προϊόντος,
  • δ) περίπτερα τοπικών παραγωγών και
  • ε) περίπτερα συλλόγων και φορέων.

Τα περίπτερα για το προβαλλόμενο προϊόν όσο και τα περίπτερα για την «9η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων» θα εγκατασταθούν επί της οδού Λαμίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ