ΜΕ ΤΟΝ Θ. ΜΑΜΑΚΟ Ο ΔΗΜ. ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΕΞ. ΤΖΑΛΑΜΟΥΡΑ, ΓΙΑ ΤΗ «ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!»

 

 

Δύο ακόμη νέοι άνθρωποι, η Αλεξάνδρα Τζαλαμούρα και ο Δημήτρης Μπουρντένας εντάσσονται στο δυναμικό ψηφοδέλτιο της «Λάρισας που μας αξίζει!», στο πλευρό του Θανάση Μαμάκου, ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Όπως τονίζουν, το όραμα του υποψηφίου δημάρχου για μια Λάρισα πρότυπο ευρωπαϊκής πόλης, προσβάσιμη και βιώσιμη, με αποτελεσματική διοίκηση και υπηρεσίες προς τους πολίτες είναι τα στοιχεία που μέτρησαν στην απόφασή τους να κατέλθουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του φθινοπώρου.

Δημήτρης Μπουρντένας

Ο Δημήτρης Μπουρντένας είναι οικονομολόγος και εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στην Οικονομική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

«Θέλω και εγώ στηρίξω το όραμα ενός νέου ανθρώπου, του Θανάση Μαμάκου για τη Λάρισα που μας αξίζει. Στόχος είναι μια αποτελεσματική δημόσια διοίκηση, αλλά και η ανάπτυξη ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών προς τους πολίτες. Καλώ όλους τους συμπολίτες να μας δώσετε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία, στις εκλογές του Οκτωβρίου».

Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Sunderland, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, στην Οργάνωση και Διοίκηση Νοσοκομειακών Μονάδων (ΕΑΠ) και στις Δημόσιες Σχέσεις (Πανεπιστήμιο Stirling, Η.Β.) Έχει εργαστεί ως οικονομολόγος μελετητής, εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Είναι εθελοντής αιμοδότης και μέλος του συλλόγου αιμοδοτών από το 1993. Αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του κυρίως για ταξίδια, ενώ έχει διπλώματα καταδύσεων και ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης.

Αλεξάνδρα Τζαλαμούρα

Η Αλεξάνδρα Τζαλαμούρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα, όπου ζει και δραστηριοποιείται ως καθηγήτρια αγγλικών. Παράλληλα, απασχολείται και ως φωτογράφος ειδησεογραφικού ρεπορτάζ.

«Ιδιαίτερη τιμή η πρότασή του υποψήφιου δήμαρχου Αθανασίου Μαμάκου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο με την ομάδα που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γίνει η Λάρισα η πόλη που μας αξίζει, πόλη εφάμιλλη άλλων σημαντικών ευρωπαϊκών πόλεων. Με ανεπτυγμένο πολιτισμό, τουρισμό, αθλητισμό, προσβάσιμη σε όλους και βιώσιμη σε κάθε τομέα! Μία πόλη για να καμαρώνουμε που ζούμε!», σημειώνει η ίδια, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.

Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών, όπως επίσης και στο ΙΕΚ Όμηρος και στα εκπαιδευτήρια Ράπτου, καθώς και στην εκπαίδευση ενηλίκων στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και στρατιωτικού προσωπικού (σε αγγλικά και ελληνικά) στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ. Έχει συμμετάσχει σε χορευτικούς συλλόγους και λέσχες πολιτισμών, όπως το Λύκειο Ελληνίδων και η Εξωραϊστική Λέσχη Φιλιππούπολης, για πολλά χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ