ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΙΚΑΕΛ – ΧΡ. ΚΕΛΛΑ – ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου

Την Πέμπτη 31-8-2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μετά του διοικητικού συμβουλίου του ΣΙΚΑΕΛ ,του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Κελλα και του Υπουργού Εργασίας Αδωνι Γεωργιάδη στην Αθήνα στο πλαίσιο της διαβούλευση του νομοσχεδίου του υπουργείου για την Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1152 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ης Ιουνίου 2019 «για διαφανείς και προβλέψιμους όρους εργασίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο εξορθολογισμός του κλάδου με συνθήκες τρίπτυχο επιχείρηση-εργαζόμενος-κράτος, χτίζοντας το αύριο στα πλαίσια της αμοιβαίας ανταποδοτικότητας και εμπιστοσύνης.

Εργασιακές σχέσεις στην εστίαση

Είναι πρόδηλο πως η εστίαση είναι υπέρ της καταγραφής της εργασίας καθώς και της πληρωμής αυτής. Το απαρχαιωμένο πλαίσιο εργασιακών σχέσεων λειτουργεί εις βάρος εργαζομένων, επιχειρήσεων και δημοσίων εσόδων .

Το ΔΣ του ΣΙΚΑΕΛ νοιωθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον βουλευτή της ΝΔ Λάρισας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για συνάντηση με τον Υπουργό και για την στηριξη που παρέχει στο ΣΙΚΑΕΛ και στα προβλήματα που έχει ο κλάδος μας

Να σημειώσουμε εδώ πως ο δρόμος για συζήτηση με το υπουργείο εργασίας έχει ανοίξει .

Για αυτό το λόγο ευχαριστούμε διπλά τον βουλευτή της ΝΔ Χρήστο Κέλλα .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ