ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ EXALCO ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Η επιχείρηση ζήτησε προσωρινή αναστολή της μετοχής της

Η εταιρεία «ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι το ένα από τα δύο εργοστάσια της θυγατρικής εταιρίας «ΕXALCO AE ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ», το οποίο βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Κουλούρι Λάρισας, λόγω των πλημμυρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή, αναστέλλει προσωρινά την λειτουργία του στο εργοστάσιο που επλήγη.

Οι παραγγελίες θα εκτελούνται από το εργοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή της Νίκαιας (5ο ΧΛΜ Λάρισας-Αθηνών, Λάρισα). Η εταιρία έχει αιτηθεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών για προσωρινή αναστολή της μετοχής της μέχρι την πλήρη εικόνα του μεγέθους των ζημιών.

Το βασικότερο όλων είναι ότι όλο το προσωπικό του εργοστασίου είναι ασφαλές και η Διοίκηση του Ομίλου θα είναι δίπλα στους εργαζόμενους για όσο χρειαστεί.

Επιπλέον τις επόμενες μέρες, θα γίνει καταγραφή των ζημιών και η εταιρία θα αποζημιωθεί πλήρως από την ασφαλιστική κάλυψη των αποθεμάτων, των μηχανημάτων και των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Η διοίκηση της εταιρίας θα ενημερώσει εκ νέου το επενδυτικό κοινό, για τον τελικό απολογισμό των ζημιών, την εκτιμώμενη επίπτωση στα οικονομικά αποτελέσματα και τον χρονικό ορίζοντα της αποκατάστασης της παραγωγικής λειτουργίας του εργοστασίου το οποίο βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Κουλούρι Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ