Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ, κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ…

«Εδώ και έξι μέρες, όλοι οι Λαρισαίοι δοκιμαζόμαστε καθημερινά. Οι καταστροφές είναι τεράστιες και οι ζημιές ανυπολόγιστες. Έξι μέρες τώρα, δεν ένιωσε την ανάγκη, ο κ.Καλογιάννης, να ζητήσει μια συγγνώμη απ’ όλους τους Λαρισαίους;», ρωτά ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος.

«Εδώ και έξι μέρες, όλοι οι Λαρισαίοι δοκιμαζόμαστε καθημερινά. Οι καταστροφές είναι τεράστιες και οι ζημιές ανυπολόγιστες. Από την πρώτη στιγμή, επιλέξαμε να κινηθούμε με αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια, υιοθετώντας μια υπεύθυνη στάση, μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια.

Το ίδιο καλούμε, επιτέλους, να πράξει και ο κ.Καλογιάννης.
Τις ώρες που σπαταλά για να γυρίζει προεκλογικά τηλεοπτικά σποτάκια, για να διαβεβαιώνει ότι όλα πάνε καλά, ας ασχοληθεί με τα προβλήματα που άφησε η κακοκαιρία και τις ανοιχτές ακόμη πληγές στη Γιάννουλη, στον Άγιο Θωμά, στη Νέα Σμύρνη, αλλά και με τους ανθρώπους που βιώνουν τις συνέπειες της καταστροφής.

Ας σταματήσει να μας λέει πόσο καλά τα κάνει ο ίδιος και ότι φταίνε μόνο οι άλλοι. Και μια ερώτηση: Έξι μέρες τώρα, δεν ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει μια συγγνώμη απ’ όλους τους Λαρισαίους;

Εμείς, πάντως, με σεβασμό στην πόλη και τους Λαρισαίους θα συνεχίσουμε υπεύθυνα την προσπάθεια για να ξεπεράσουμε τον εφιάλτη που ζούμε».
Να σημειωθεί ότι ο κ.Μαμάκος επισκέφθηκε ξανά, σήμερα, τις περιοχές της πόλης, αλλά και τα χωριά του Δήμου Λαρισαίων, που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ