Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ολοκλήρωσε την περιοδεία του στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας με την επίσκεψή του στη Λάρισα όπου συνομίλησε με κατοίκους στον Άγιο Θωμά και στη Γιάννουλη.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποδεικνύεται και εδώ στη Λάρισα, στη Γιάννουλη και στη Νέα Σμύρνη και παντού, αυτό που είπαμε και σήμερα το μεσημέρι στον Παλαμά, στην Καρδίτσα, σε όλες τις πληγείσες περιοχές, ότι αν δεν γίνουν αντιπλημμυρικά έργα, αν δεν δοθεί γενναία χρηματοδότηση τα επόμενα χρόνια, συνεχώς θα βρισκόμαστε μπροστά σε νέες καταστροφές. Τα μεγάλα λόγια των κυβερνήσεων και από τον Ιανό και πιο πριν και μετά και σήμερα, δεν μας επαναπαύουν.

Χρειάζεται οργάνωση, χρειάζεται αγώνας. Στηριχτείτε στην επιτροπή εδώ τον κατοίκων που υπάρχει. Το ΚΚΕ είναι εδώ παρόν και στη Βουλή, ήδη καταθέσαμε επίκαιρη ερώτηση για τα προβλήματα της Λάρισας και των πληγεισών περιοχών. Χρειάζεται αποκατάσταση άμεση των ζημιών, χρειάζονται αποζημιώσεις στο 100% της καταστροφής και βεβαίως χρειάζονται όλα αυτά μέτρα που είπε πριν και ο Τάσος Τσιαπλές, ο υποψήφιος περιφερειάρχης, ο περιφερειακός σύμβουλος που είναι από εδώ και γνωρίζει τα ζητήματα και βρίσκεται και στην επιτροπή αγώνα, να τα παλέψουμε όλοι μαζί μέσα στη βουλή, στην ευρωβουλή, στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια και κυρίως στους δρόμους του αγώνα. Γεια σας, καλή δύναμη!»

Μαζί του ήταν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Κ. Παρασκευάς και Κ. Παπασταύρου, η γραμματέας Θεσσαλίας και μέλος της γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, Μ. Γαβαλά, ο Ρ. Μαρούδας, μέλος της ΚΕ, ο Αντ. Ραλλατος, μέλος της ΚΕΟΕ και υπεύθυνος του Τμήματος περιβάλλοντος της ΚΕ, ο Π. Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, ο Τ. Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης, οι βουλευτές Λάρισας και Μαγνησίας Γ. Λαμπρουλης και Β. Μεταξάς, ο Αλ. Ζορμπάς, γραμματέας της ΤΕ Λάρισας, ο Π. Κοδελας, γραμματέας του ΣΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ, ο Γ. Σκοκας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ