ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ-ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ Ο Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ

Στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης βρέθηκε για ακόμη μία φορά ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, κοντά στους συμπολίτες μας που μια εβδομάδα μετά την πλημμύρα παλεύουν με τα νερά και τις λάσπες στα σπίτια τους.

«Όλη η Γιάννουλη, μια γροθιά, ενωθήκαμε για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον στις δύσκολες αυτές στιγμές. Η Ενορία μας, με τον πατέρα Ιωάννη και τις γυναίκες της Επιτροπής, που ακούραστα φροντίζουν για κάθε ανάγκη, τα νέα παιδιά και όλοι οι εθελοντές που έβαλαν πλάτη -και βάρκα- για να μεταφερθούν με ασφάλεια όσοι έπρεπε να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Για μένα, είναι προσωπικό το στοίχημα για να επουλωθούν οι πληγές της Γιάννουλης. Είμαι περήφανος για τους ανθρώπους του ιδιαίτερου τόπου καταγωγής μου, για την αλληλοβοήθεια και την αλληλοσυμπαράστασή τους», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μαμάκος.

Αμαξοστάσιο-Υπηρεσία Πρασίνου

Ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε και τις εγκαταστάσεις του Αμαξοστασίου του Δήμου Λαρισαίων, που καλύφθηκαν από τα νερά και παρέμειναν πλημμυρισμένες σχεδόν για μία εβδομάδα. Χάρη στην προνοητικότητα των υπαλλήλων, περί τα 150 μηχανήματα και οχήματα της υπηρεσίας μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο, λίγες ώρες μόνον πριν πλημμυρίσει η περιοχή. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εργαζομένων στο Αμαξοστάσιο, θα χρειαστεί πάνω από μια εβδομάδα για να μπορέσουν να απομακρυνθούν νερά και λάσπες και να καθαριστεί ο χώρος. Να σημειωθεί ότι ο κ. Μαμάκος επισκέφθηκε εκ νέου και την Υπηρεσία Πρασίνου και μίλησε με τους εργαζόμενους για τις συνθήκες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν όλες αυτές τις ημέρες, στις συνοικίες της Λάρισας.

Στο Κυνοκομείο

Τέλος, ο κ. Μαμάκος επισκέφθηκε και το Κυνοκομείο Λάρισας, όπου συντελείται ένα τεράστιο έργο από τους εργαζόμενους, αλλά και τις ομάδες εθελοντών για τη διάσωση ζώων από τις περιοχές που πλημμύρισαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ