ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Μεγάλες προσφορές θα βρείτε αυτήν την εβδομάδα στο κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο που για μια ακόμη φορά εκπλήσσει ευχάριστα τους καταναλωτές αφού προσφέρει πρώτης ποιότητας κρέατα και κρεατοσκευάσματα σε απίστευτες τιμές.

Και μην ξεχνάτε. Η γνωστή επιχείρηση κρεοπωλείων και σφαγείων κάθε εβδομάδα προσφέρει προϊόντα πρώτης ποιότητας σε ασύγκριτες τιμές καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις και προστατεύοντας το πορτοφόλι των καταναλωτών.

Οι προσφορές για αυτήν την εβδομάδα από Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου είναι:

ΑΡΝΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ & ΜΙΣΟ :9,49€/ΚΙΛΟ

ΑΡΝΙ ΜΠΟΥΤΙ Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΕΜΑΧΙΟ :10,49€/ΚΙΛΟ

ΜΟΣΧΑΡΙ ΨΑΧΝΟ : 9,99€/ΚΙΛΟ

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΠΑΝΣΕΤΕΣ :5,49€/ΚΙΛΟ

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΚΟΝΤΡΑ Η ΛΑΙΜΟΥ : 5,99€/ΚΙΛΟ

ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ: 4,99€/ΚΙΛΟ

ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ: 4.99€/ΚΙΛΟ

ΤΗΓΑΝΙΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΑΛΟ: 4,99€/ΚΙΛΟ

ΚΕΜΠΑΠ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΑΛΟ:4,99€/ΚΙΛΟ

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ:0,60€/ΤΜΧ

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ :2€/ΤΜΧ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΟ :6,99€/ΚΙΛΟ

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΧΟΙΡΙΝΌ :7,99€/ΚΙΛΟ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΑΧΝΟ: 6,99€/ΚΙΛΟ

Τα χοιρινά είναι από του Αγίους Αναργύρους, τα μοσχάρια από Χάλκη Λάρισας, τα πρόβατα και τα αρνιά από τους παραγωγούς Κορώνα Αγιος Γεώργιος Βελεστίνου και Χολέβας Φάρσαλα.

“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το κατάστημα και στα social media για να ενημερώνεστε καθημερινά για φρέσκα παρασκευάσματα και προσφορές:
Facebook: Κρεοπωλείο Καρέλας
Instagram: karelas_butchershop

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ