ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΜΑΚΟΣ

Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος.

«Οι τοπικές κοινωνίες μας έχουν οικοδομήσει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αλληλεγγύης και υποστήριξης με την Εκκλησία μας. Στις δύσκολες στιγμές που ζει η Λάρισα και η Θεσσαλία, οι τοπικές ενορίες μας έχουν γίνει καταφύγιο και βάλσαμο, για τους συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν σκληρά από τη θεομηνία και συνεχίζουν να δοκιμάζονται», υπογράμμισε ο κ.Μαμάκος για το έργο και την υποστήριξη της Εκκλησίας, όλες αυτές τις δύσκολες μέρες.

Σε πολλές από τις περιοχές που πλημμύρισαν, σε Λάρισα και Θεσσαλία, οι κάτοικοι που εγκλωβίστηκαν από τα νερά, βρήκαν καταφύγιο στις εκκλησίες των χωριών -μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του οικισμού Κάστρου του Δήμου Λαρισαίων.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση του κ.Μαμάκου με τον Μακαριώτατο έγινε στο πλαίσιο επαφών που έχει εγκαινιάσει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, ενόψει των επερχόμενων εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στις 8 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ