ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ 43ΧΡΟΝΟΣ ΨΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΡΛΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες ανδρών της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό αγνοούμενου ψαρά στη λίμνη Κάρλα. Πρόκειται για 43χρονο ψαρά από τη Ροδιά ο οποίος πήγε μαζί με τον αδελφό του στη λίμνη για να ψαρέψουν. Ο αδελφός του κατάφερε να βγει και να ειδοποιήσει τις αρχές. Στη λίμνη έχουν μεταβεί άνδρες της 8ης και της 4ης ΕΜΑΚ με 6 οχήματα και με βάρκες προσπαθούν να εντοπίσουν τον αγνοούμενο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 6 σήμερα το πρωί όταν ανατράπηκε η βάρκα στην οποία επέβαιναν δύο αδέρφια στην Κάρλα.

Ο ένας εξ αυτών κατάφερε να βγει στην στεριά και να ειδοποιήσει τις Αρχές. Επί τόπου έσπευσαν οι άνδρες της ΕΜΑΚ οι οποίοι συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ψαρά.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ελπίδα Κουτσογιάννη, αγνοείται ένας 43χρονος άνδρας που είχε πάει σύμφωνα με πληροφορίες να ψαρέψει στην λίμνη Κάρλα με τον αδερφό του 45 ετών. Για άγνωστο λόγο η βάρκα έβαλε νερά και ανατράπηκε. Έκτοτε ο 43χρονος αγνοείται.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση έρευνας στην οποία συμμετέχουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ με βάρκες, ενώ γίνεται προσπάθεια εντοπισμού του αγνοούμενου και με την βοήθεια Drone. Παράλληλα αναμένεται να μεταβούν στην Λίμνη και δύτες και από τη Θεσσαλονίκη.

Πυροσβεστικό Σώμα
@pyrosvestiki
Σε εξέλιξη επιχείρηση ανεύρεσης ατόμου στη λίμνη Κάρλα του δήμου Αγιάς Λάρισας. Επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 2 διασωστικές λέμβους της 4ης και 8ης Ε.Μ.Α.Κ. καθώς και 2 οχήματα ως συνδρομή στην ΕΛΑΣ.
1,519

Views

16

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ